Efeler Belediyesi E-Devlet İle Bir Tık Ötenizde

Efeler Belediyesi vatandaşlara çeşitli hizmetleri elektronik ortamda sunan E-Devlet’te yerini aldı. Modern belediyecilik anlayışı ile vatandaşlara en güzel şekilde hizmet veren T.C. Efeler Belediyesi, teknolojinin tüm imkanlarını bu yönde kullanmaya devam ediyor.

Efeler Belediyesi E-Devlet İle Bir Tık Ötenizde
Hizmetlerin vatandaşa en kolay ve en etkili yoldan, kaliteli, hızlı, kesintisiz, güvenli bir şekilde ulaştırılması hedeflenen E-Devlet’e vatandaşlar, www.turkiye.gov.tr adresi üzerinden T.C Kimlik numarası ve E-Devlet şifresi ile birçok hizmetlerden faydalanabilecekler.

Uygulama ile ilgili bilgi veren Efeler Belediyesi Başkanı M. Mesut Özakcan, E-Devlet hizmetleriyle ilgili yaptıkları açıklamada,” E- devlet gün geçtikçe hizmetlerini daha fazlalaştırarak bizlere daha iyi hizmetler sunmaya devam ediyor. E-Devlet Belediye hizmetleri de bu hizmetlerinden biri. Bu hizmet sayesinde bağlı olduğumuz belediye ile ilgili bilgilere ulaşabiliyoruz. Efeler Belediyesi olarak yapmış olduğumuz çalışma ile e-devlet portalı üzerinden hizmet vermeye başlamış bulunmaktayız. Tahsilat bilgileri sorgulama, arsa rayiç bedeli sorgulama, sicil bilgileri sorgulama, tahakkuk bilgileri sorgulama, beyan bilgileri sorgulama, evrak takibi, talep/öneri başvurusu ve sorgulaması gibi 7 modül olarak hizmete başlamıştır. Bu çalışmamızı yeni modüller de takip edecektir. Vatandaşlarımıza hayırlı olsun” dedi.

Kaynak: İHA