Bursa'da Cinayet

Bir kişinin, yeni evlendiği kızından boşanmak istediği için tartıştığı damadı ile babasını silahla ağır yaraladığı, damadın kardeşini ise öldürdüğü iddia edildi Kaçan şüphelinin yakalanması için çalışma başlatıldı.

Bursa'da bir kişinin, kızından boşanmak isteyen damadı ile babasını silahla ağır yaraladığı, damadın kardeşini ise öldürdüğü öne sürüldü.

Alınan bilgiye göre, Rıdvan Anaşin (28), 6 ay önce evlendiği Çiğdem Anaşin'den boşanmak istedi. Genç kadın ayrılmak istemeyince çift tartıştı. Ailelerin olayı öğrenmesinin ardından Çiğdem Anaşin'in babası Selahattin C. (45), merkez Yıldırım ilçesi Mimar Sinan Mahallesi Kalfa Sokak'ta lokanta işleten damadı Rıdvan Anaşin'in yanına gitti ve yakınlarıyla tartışmaya başladı.

Tartışmanın büyüyüp kavgaya dönüşmesi sonucu Selahattin C, üzerindeki silahla ateş ederek kaçtı. Rıdvan Anaşin ile lokantada bulunan kardeşi Emirhan (19) ve babası İbrahim Anaşin (54), vücutlarına isabet eden mermilerle ağır yaralandı.

Baba ve 2 oğlu, 112 Acil Servis ekibince çeşitli hastanelere kaldırıldı.

Emirhan Anaşin, tedavi altına alındığı Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde müdahaleye rağmen kurtarılamazken, tedavileri süren Rıdvan ve İbrahim Anaşin'in ise hayati tehlikelerinin sürdüğü öğrenildi.

Şüpheli Selahattin C'nin yakalanması için çalışma başlatıldı.
Kaynak: AA