Bakan'dan Yığılca'ya Yol Müjdesi

Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Dr. Faruk Özlü Düzce Yığılca yolunun 2017 yılında 3 adet viyadükle yapımına başlanacağını söyledi.

Bakan'dan Yığılca'ya Yol Müjdesi
Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Dr. Faruk Özlü beraberinde AK Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin, Düzce Milletvekili Ayşe Keşir, Düzce İGM Başkanı Dursun Çakır Yığılca ilçesine bayramlaşma ziyaretinde bulundular.

Yığılca Belediye Başkanı Muzaffer Yiğit, AK Parti İlçe Başkanı Kerem Yalçıne, İGM üyeleri Hüseyin Yılgın, Mustafa Şen ve kalabalık bir halk topluluğu Bakan Faruk Özlü’yü şehir parkı girişinde karşıladılar. Bakan Faruk Özlü’ye Yığılca halkı yoğun sevgi gösterisinde bulunarak adeta bağırlarına bastılar. Halkla tek tek bayramlaşan Bakan Faruk Özlü ardından halka hitap etti.

Bakan Özlü konuşmasında belediye başkanı Yiğit’e yapmış olduğu çalışmalardan dolayı övgüler yağdırırken Yığılca halkına bir bayram müjdesi verdi.

Yığılca halkına özlemi olan Yığılca-Düzce yolunun 2017 yılında 3 adet viyadükle birlikte yapımına başlanacağı müjdesini verdi. Bakan Faruk Özlü yaptığı açıklamada “Belediye Başkanımız Muzaffer Yiğit yol konusunda ne kadar emek sarf ettiğini en yakından bilen kişiyim. Bu kapsamda Karayolları Genel Müdürü ile görüştüm. Düzce-Yığılca yolumuzun projesi viyadüklerle birlikte Ekim ayına bitecek. Ardından ihalesi yapılacak. Başta da söylediğim gibi 2017 bahar aylarında yolun geri kısmının yapımına başlanacak” dedi.

Özlü daha sonra vatandaşlarla sohbet etti.
Kaynak: İHA