Başkan Karaçoban'a Sürpriz Doğum Günü

Alaşehir Belediye personeli ve meclis üyeleri Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban’a sürpriz doğum günü kutlaması hazırlayarak unutulmaz bir ana imza attı. Bir bahaneyle meclis salonuna getirilen Başkan Karaçoban karşısında kalabalığı ve pastayı görünce şaşkınlığını gizleyemedi.

Başkan Karaçoban'a Sürpriz Doğum Günü
Yaptığı çalışmalarla taraflı tarafsız Alaşehir’deki her kesimin takdirini toplayan Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban belediyede kendisi için hazırlanan sürpriz doğum günü karşısında hem şaşırdı hem de mutlu oldu.

Belediye Meclis Salonunda toplanan belediye meclis üyeleri, başkan yardımcıları, şube müdürleri, Manisa Büyükşehir Belediyesi İlçe Koordinatörü Akif Ceylan, MHP İlçe Başkanı Ali Kabakçıoğlu, Ülkü Ocakları Başkanı Hakan Turan, Ekol Web Tasarımın sahibi Mete Üründü ve belediye personeli Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban’a unutamayacağı bir doğum günü sürprizi yaptı.

Oldukça yoğun bir çalışma temposu içinde çalışan Başkan Karaçoban, Belediye Meclis Üyesi Hasan Halıcı tarafından meclis salonuna bir bahane ile getirildi.

Salonun kapısını açan Başkan Karaçoban kendisini alkışlarla karşılayan personelini ve pastayı görünce şaşkınlığını gizleyemedi. Yoğun tempodan dolayı kendi doğum gününü unuttuğunu belirten Başkan Karaçoban kutlama için tüm personele teşekkür etti.

Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban’ın 53 yaşına girdiği öğrenildi.
Kaynak: İHA