Bursa’da Osmangazi Belediyesi’nin MHP’li Meclis Üyesi Cemil Aydın, Gaziakdemir Mahallesi’nde belediyeye ait otopark ve yeşil alana Darmstad Caddesi’nde sıkıntıya sebep olan araç kiralama şirketlerinin taşınmasını istedi.
MHP’li
Meclis Üyesi Cemil
Aydın, Gaziakdemir Mahallesi Gökçen Plaza bitişiğindeki
Osmangazi Belediye Başkanlığı’na ait otopark ve yeşil alanın bir firmaya kiralandığını ancak bilgi sahibi olmadıklarını belirterek, "Bu alan, hangi firmaya kiralanmış, kira başlangıç ve bitiş süresi nedir? Aylık kira bedeli kaç liradır? Kiralama mevcut değil ise
Osmangazi Belediye Başkanlığı bu arazi için ne planlamaktadır? Aylardan beri cevabını alamadığımız bu arazi ve otopark ile ilgili teklifimiz var. Teklifimiz, Darmstad Caddesi’nin üzerinde bulunan trafik ve sosyal açıdan çeşitli sorunlara neden olan araç kiralama şirketlerinin buraya taşınmasıdır.
Osmangazi Belediye Başkanlığı’nın acilen
inisiyatif kullanmasını istiyoruz "dedi.