FETÖ tetikçisi gazete ve sitelere dikkat

FETÖ'nün yayın organı haline gelen Cumhuriyet Gazetesi başta olmak üzere diğer tetikçi siteler t24 ve Sol Haber gibi siteler Gaziantep'teki alçak saldırının ardından parçalanmış ceset görüntülerini yayınlayarak teröre ve teröristlere prim verdi. Sol Haber Portalı yayın yasağı haberini verirken dahi olay yeri fotoğraflarını yayınlamaktan geri durmuyor.

FETÖ tetikçisi gazete ve sitelere dikkat
Türkiye tek yürek olup Gaziantep'teki hain saldırıyı lanetlerken FETÖ'nün tetikçi gazete ve siteleri duyarsız davranarak olay yerinden ceset görüntüleri paylaştığı için sosyal medyadan büyük tepki gördü.

FETÖ'NÜN TETİKÇİSİ CUMHURİYET GAZETESİ TERÖRE PRİM VERDİ

Ancak, dünyanın ve Avrupa'nın saygın basın kurumları bile, teröre prim verecek her argümanı yayınlamaktan vazgeçtiklerini duyururken, Cumhuriyet gibi Türkiye'nin köklü yayın kurumunun, bu konudaki duyarsızlığı bir kez daha dikkat çekti. Cumhuriyet Gazetesi , Gaziantep'te yaşanan terör saldırısıyla ilgili görüntüleri duyarsızca yayınladı.


FETÖ tetikçisi gazete ve sitelere dikkat
TERÖRÜN İSTEDİĞİNİ YAPTILAR

Yine FETÖ'nün sözcülüğünü yapan Sol Haber Portalı ve T24 siteleri de olay yerinin ceste ve yaralı görüntülerini sayfa sayfa yayınlayıp terörün istediklerini yerine getirdiler.

Sol Haber Portalı yayın yasağı haberini verirken dahi olay yeri fotoğraflarını yayınlamaktan geri durmuyor.

FETÖ tetikçisi gazete ve sitelere dikkat