Parola Açıklaması'Tek Millet, Tek Devlet, Tek Bayrak, Tek Vatan'

15 Temmuz günü Demokrasiye yapılan müdahale ile başlatılan DEMOKRASİ NÖBETLERİN aynı azim ve şevkle devam etiğini belirten Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, milletin nöbette ve parolanın ise “beraberlik, kardeşlik ve barış” olduğunu söyledi.

Parola Açıklaması'Tek Millet, Tek Devlet, Tek Bayrak, Tek Vatan'
Darbe girişiminin halkın karşısında eridiğini ve yok olduğunu ifade eden Başkan Memduh Büyükkılıç, kayserinin tek yürek, tek ses olarak bir olduğunu 18 gündür göstermiş olduğu nöbetteki samimiyet ile Kayserililerin bu sınavda ilk günden beri tüm Türkiye’ye örnek olduğunu ve görevini başarı ile yapmanın haklı gururunu yaşadığını kaydetti.

Yüce Türk milletinin aslında en manidar cevabı meydanlar da vermekte olduğunu ifade eden Başkan Memduh Büyükkılıç konu ile ilgili olarak şunları söyledi;

“Türk milleti 18. Günde Başkomutan Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatı ile meydanlar da nöbete devam etmektedir. Başlatılan Meydan Nöbetleri büyük bir azim ve şevkle devam etmektedir. Bu gün 18. Gün olmasına rağmen meydanlar dolu doludur. Bu bir nöbettir ve tatili olmaz. Milletin nöbetinde parola ise “TEK MİLLET, TEK DEVLET, TEK BAYRAK, TEK VATAN”dır. Bu parola dahi nöbetin amacını en açık şekilde vermektedir”

Başkan Memduh Büyükkılıç, halkın sokaklara çıkarak destan yazdığını, Cumhuriyet’e, devletine, milletine sahip çıktığını sözlerine ekledi.
Kaynak: İHA