Bengü Harbiye'yi coşturdu
Turkcell Yıldızlı Geceler’in önceki gece sahnesinde ağırladığı yıldız isim Bengü oldu.

Salsa şov
Harbiye Açıkhava Tiyatrosu'ndaki ilk konseri için çok özenen ve sevenlerinin karşısına sürprizlerle çıkan Bengü sahnede ilk defa dans etti. İki haftadır salsa dersleri aldığı belirtilen Bengü'nün Kübalı Danscı Lazaro ile yaptığı Salsa şov ilgiyle izlendi. Bengü'ye sahnede dansçıların yanısıra 7 kişilik akrobat ekibi de eşlik etti. Yaklaşık 1,5 aydır konseri için prova yaptığını belirten Bengü, 30 şarkı seslendirdi. Bengü 'Harbiye sahnesine şu an sığamıyorum. Hayatımın konseri oldu' diyerek mutluluğunu ifade etti.
Bengü, konserinde terör şehitlerini de unutmadı. Bir önceki gün yaşanan korkunç terör saldırısında Elazığ, Van, Şemdinli ve Bitlis'te hayatını kaybeden şehitler için seyircilerinden alkış isteyen Bengü, sahnede duygusal anlar yaşadı. Açık havayı dolduran 5 bin kişinin Bengü'nün çağrısına cevaben alkış tuttuğu gecede, protestonun ardından hep birlikte 10.Yıl Marşı söylendi.
Konsere ünlü akını
Bengü ‘nün ilk Harbiye konserine ünlü isimler de büyük ilgi gösterdi. Konseri izlemeye gelenler arasında İrem Derici, Çağla Şikel, Ece Seçkin, Hakan Akkaya, Erdem Kınay, Samsun Demir, Nazlı gibi ünlü isimler vardı.
