Başkan Ataç TEBEV Ziyaretlerine Devam Ediyor

Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, Tepebaşı Belediyesi Evde Sağlık Hizmetleri Projesi (TEBEV) kapsamında hizmet verilen vatandaşlara ziyaretlerini sürdürüyor.

Başkan Ataç TEBEV Ziyaretlerine Devam Ediyor
TEBEV ile her geçen gün daha fazla vatandaşaa umut oluyor. Başkan Ataç, Evde Sağlık Hizmetleri Projesi’nden yararlanan Uluönder mahallesi Ümran sokakta ikamet eden Bahattin ve Habibe Uyar çiftini ziyaret ederek onlarla bir süre sohbet etti. Verilen hizmetlerden son derece memnun olduklarını belirten vatandaşlar, yalnız olmadıklarını bilmenin mutluluğunu kendilerine yaşattığı için Başkan Ataç’a teşekkür ettiler.

Vatandaşları evlerinde ziyaret eden Başkan Ataç, “Bugün evde bakım hizmeti alan vatandaşlarımızı ziyaret ettik. Belediye olarak her zaman onların yanlarındayız. Onların yüzlerinin gülmesi bizleri çok mutlu ediyor” dedi.

TEBEV, “Sürekli Sağlık Hizmeti” anlayışı ile 3 kurum hekimi, 2 hemşire, 1 sosyolog, 1 psikolog, 2 sosyal işler personeli, 4 temizlik personeli ile hizmet veriyor. Hizmetten yararlanmak isteyen vatandaşların 320 68 68 nolu telefonu aramaları yeterli oluyor.
Kaynak: İHA