Panora'dan Sıla açıklaması

Panora Alışveriş Merkezi sosyal medyadan gelen tepkiler üzerine yaptıkları hatalarını düzeltti.

Panora'dan Sıla açıklaması
Panora'dan Sıla açıklaması
Yenikapı'da düzenlenen ‘Demokrasi ve Şehitler Mitingi'öncesi “Darbelere karşıyım ama böyle bir şovun içinde olmayacağım” dediği için iktidara yakın medya tarafından hedef tahtasına oturtulan müzisyen Sıla Gençoğlu'nun İstanbul, Bursa ve Kayseri konserleri belediyeler, Ankara'daki konseri ise organizatör alışveriş merkezi tarafından iptal edildi.

GÖKÇEK SILA'NIN KOVULDUĞUNU AÇIKLAMIŞTI

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, kentteki alıveriş merkezi Panora'nın, müzisyen Sıla'nın konserini iptal ettiğini, sosya medya hesabı Twitter'dan duyurmuştu.

Gökçek; 'Sıla Panora'dan kovuldu. Yenikapı buluşmasına show diyen Sıla, sana Ankara'nın kapısı kapandı. Artık Feto sana iş bulur' yazdığı mesajına, Panora'nın bildirisini de iliştirdi. 

ÖNCE ŞEHİTLER İÇİN İPTAL EDİLDİ DEMİŞLERDİ

Panora'nın sosyal medya hesaplarında Gökçek'in açıkladığı bildiri yerine Sıla konserinin Mardin Kızıltepe ve Diyarbakır Sur'daki bombalı saldırılar sonucu gelen şehit ve yaralı haberleri nedeniyle iptal edildiği duyurusunu yayınlandı. 

AÇIKLAMAYI DEĞİŞTİRDİLER


Panora Alışveriş Merkezi'nin bu açıklaması üzerine sosyal medyadan alışveriş merkezinin yönetimine tepki yağdı. Alışveriş Merkezi yetkilileri gelen tepkiler üzerine yaptıkları hatayı düzelterek sosyal medya hesaplarındaki açıklamalarını değiştirdi.

İşte o bildiri;


Panora'dan Sıla açıklaması

Panora Alışveriş Merkezi sosyal medya hesaplarından ilk olarak bu duyuruyu yapmıştı;


Panora'dan Sıla açıklaması