Muş'ta Muhtarlar Toplantısı

Muş Valisi Seddar Yavuz, bazı köy ve mahalle muhtarlarıyla ağustos ayı toplantısında bir araya geldi.

Muş'ta Muhtarlar Toplantısı
Valilik Toplantı Salonu’nda düzenlenen toplantı Vali Seddar Yavuz başkanlığında gerçekleştirildi.

Yaklaşık 25 köy ve mahalle muhtarıyla bir araya gelen Vali Yavuz, Muş’un yaşam kalitesinin yükseltilmesi için işbirliği içerisinde sorunların çözüme kavuşturulması gerektiğini belirtti.

Toplantıya katılan kamu kurum amirleri ve muhtarları önemsediğini ifade eden Yavuz, “Tüm muhtarlarımızla gruplar halinde görüşerek, özelde köyümüzün, mahallemizin, genelde de ilimizin yaşam kalitesini yükseltmek maksadıyla işbirliği içinde sorunları ve çözüm yollarını tespit etmek üzere bir araya geliyoruz. Bu toplantılarda taleplerin çözümü noktasında zaman kaybı olmaması için kurum idarecilerimizin de bu toplantılara katılımlarını önemsiyorum” dedi.

“15 Temmuz gecesi FETÖ terör örgütü mensuplarınca yapılan kalkışmaya tüm Türkiye birlik olarak ‘dur’ dedi” diye vurgulayan Vali Yavuz, “Bundan sonrada FETÖ, PKK, DAİŞ, PYD gibi tüm terör örgütlerine karşı bizler, vatandaşlarımızın huzurunu sağlamak için her türlü mücadeleyi devam ettireceğiz. Siz değerli muhtarlarımızda bulunduğunuz bölgelerde Türkiye Cumhuriyeti’nin temsilcileri olduğunuzu asla unutmayın. Her zaman sizlerin yanındayız ve sorunlarınızın çözümü noktasında elimizden gelen gayreti göstermeye devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

Sorun ve çözüm önerilerinin sunumundan sonra toplantı sona erdi.
Kaynak: İHA