Cumhurbaşkanı Erdoğan finali Ankara'da yaptı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Beştepe'deki Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde vatandaşlara seslendi. Erdoğan, nöbetin bittiğini açıkladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan finali Ankara'da yaptı
Cumhurbaşkanı Erdoğan finali Ankara'da yaptı
Beştepe'deki Külliye'nin bahçesine halk adeta akın etti. Erdoğan'ın konuşmasından önce Kur'an-ı Kerim okundu.Ardından dua edildi. Erdoğan ve devlet erkanı Kur'an-ı Kerim'i ayakta dinledi.

Buradaki coşkulu kalabalığa hitap eden Erdoğan, nöbetin bittiğini açıkladı. Erdoğan, 'Demokrasi nöbetlerindeki coşkusu ve vakarıyla ülkesine ve milletine olan bağlılığını cümle aleme ilan eden vatandaşlarıma teşekkür ediyorum. Allah, ülkemizi ve milletimizi ilelebet korusun diyorum. Ve şimdi artık virgülü atıyoruz ve bu demokrasi nöbetlerine artık ara veriyoruz. Ama ruh dünyamızdan, gönül dünyamızdan bu nöbetleri çıkarmayacağız' dedi.

Bizler hiçbir beşeri gücün karşısında eğilmedik, eğilmeyiz. Sadece Rabbimiz'in huzurunda eğiliriz.

15 TEMMUZ ANKARA'NIN KURTULUŞ GÜNÜDÜR


Ankara, ülkemizde adeta kurtuluş günü olmayan ender şehirlerimizden biriydi. 15 Temmuz, Türkiye'nin tamamıyla birlikte Ankara'nın da kurtuluş günüdür.

Demokrasi nöbeti sadece belli saatlerde, belli yerlerde yapılmaz. Demokrasimize, özgürlüğümüze, devletimize, geleceğimize günün 24 saati, yılın 365 günü evlerimizde, iş yerlerimizde, her yerde sahip çıkacağız.

Cumhurbaşkanı Erdoğan finali Ankara'da yaptı

BEKLENEN EMİR: NÖBETLERE ARA VERİYORUZ


Demokrasi nöbetlerine artık ara veriyoruz.Gönül dünyamızda bu demokrasi nöbetlerini bırakmayacağız. Sizler tarih yazdınız. Hepinize çok teşekkür ediyorum.