Akkışla Kadın Ve Gençlik Merkezi

Büyükşehir Belediyesi, ilçelerdeki yatırımlarını bir bir hizmete açmaya devam ediyor. 13 Ağustos Cumartesi günü Akkışla ilçesinde yaptırılan Kadın ve Gençlik Merkezi hizmete açılacak.

Akkışla Kadın Ve Gençlik Merkezi
Büyükşehir Belediyesi şehir merkezindeki imkanları ilçelerle de buluşturmak için çalışmalarını sürdürüyor. Büyükşehir Belediyesi’nce yapılan Akkışla Kadın ve Gençlik Merkezi’nin açılışı 13 Ağustos Cumartesi günü saat 14.00’te yapılacak.

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Yeşilhisar, Yahyalı, Develi, Hacılar ve Sarız Kadın ve Gençlik merkezlerinden sonra Akkışla Kadın ve Gençlik Merkezi’ni de hizmete açacaklarını belirterek hizmete açılan ve önümüzdeki günlerde açılacak olan bu merkezlerin ilçelerin sosyal ve ekonomik hayatına önemli katkılar sunacağını söyledi.



Akkışla Kadın ve Gençlik Merkezi’nin önemli hizmetler vereceğine inancını dile getiren Başkan Mustafa Çelik, "Akkışla Kadın ve Gençlik Merkezi ilçemizin ihtiyaçları göz önüne alınarak planlandı. Merkezimizde bir adet 400 kişilik çok amaçlı salon bulunuyor. Bu salon nikah, düğün, konferans, panel gibi etkinliklerde kullanılabilecek. Kadın ve Gençlik Merkezi’nde ayrıca toplam 60 kişilik dört adet derslik yer alıyor. Bu dersliklerde yetişkinlere mesleki eğitim ve hobi kursları, öğrencilere de destek kursları ve değerler eğitimi verilecek. Merkezimizde ayrıca, fitness salonu, kadınlar lokali, internet salonu ve kütüphane yer alıyor. Kadın ve Gençlik Merkezimizin Akkışla ilçemize hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

Kaynak: İHA