FETÖ'nün Darbe Girişimine Tepkiler

Bartın'da vatandaşlar, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimine karşı demokrasi nöbetini sürdürüyor.

Cumhuriyet Meydanı'nda ellerinde Türk bayraklarıyla toplanan vatandaşlar, FETÖ aleyhine sloganlar attı.

Demokrasi nöbetine vatandaşların yanı sıra AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, eski AK Parti Bartın Milletvekili Asım Kulak, AK Parti Bartın İl Başkanı Hüseyin Manav da katıldı.

Demokrasi nöbeti tutan vatandaşlardan Hanife Zengin, AA muhabirine yaptığı açıklamada, vatana, millete sahip çıkmak için meydanlarda olduklarını ve sonuna kadar da olacaklarını söyledi.

Buradan darbecilere önemli mesajlar verildiğini dile getiren Zengin, 'Her zaman güçlüyüz. Vatanımıza ve milletimize sahip çıkıyoruz. Sayın Cumhurbaşkanımızın her zaman arkasında olduğumuzu tüm darbeciler ve vatan düşmanları görmüştür.' dedi.

Seher Kantar da bir vatandaş olarak vatana millete sahip çıkmaya her koşulda hazır olduklarını tüm düşmanlara gösterdiklerini ifade ederek, Türkiye'nin yalnız olmadığını, bu vatanın bölünmeyeceğini göstermek için meydanları doldurduklarını vurguladı.

Meydanda bulunanlara, Anadolu Ajansı tarafından hazırlanan FETÖ'nün 15 Temmuz'daki darbe girişimiyle başlayan süreçte yaşananları anlatan video izletildi.

Kaynak: AA