Antalya'da Asfaltlama Çalışmaları

Muratpaşa Belediyesi ile Döşemealtı Belediyesi ortak yaptıkları çalışmayla, birçok tesisi Antalya-Burdur karayoluna bağlayan toplam 1,7 kilometrelik iki caddeyi asfaltladı.

Muratpaşa Belediyesinden yapılan yazılı açıklamada, kurulan asfalt plentinde kendi asfaltını üreten Muratpaşa Belediyesinin, diğer belediyelerle iş birliğine giderek ortak çalışmalar yaptığı belirtildi.

Açıklamada, Döşemealtı'nın Yeşilbayır Mahallesi'ndeki yaklaşık 1,7 kilometrelik Ali Fuad Cebesoy ve Halide Edip Adıvar caddelerinin, Muratpaşa Belediyesi ile Döşemealtı Belediyesince asfaltlandığı kaydedildi.

Muratpaşa Belediyesince sıcak asfaltla kaplanan caddelerin, Yeşilbayır Mahallesi ile Antalya-Burdur karayolu arasında bağlantı sağladığı bildirilen açıklamada, 'İki belediyenin ortak çalışmasıyla asfaltlanan iki cadde, Döşemealtı Belediyesi Parke Üretim Tesisi, Muratpaşa Belediyesi Asfalt Plenti, yapımı devam eden spor tesisleri ve eğitim kurumlarına ulaşımda da kullanılabiliyor. İki caddenin çevre düzenlemesi de Döşemealtı Belediyesince yapılacak.' ifadelerine yer verildi.

Kaynak: AA