Bolu Belediye Başkanı Yılmaz;

Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, Fethullahçı Terör Örgütü’nün (FETÖ) sinsice devletin tüm kurumlarına sızdığını belirterek, “FETÖ’nün bu kadar hain, bu vahşi ve kendi ülkesini satabilen bir yapıya dönüştüğünü görmek bizi dehşete düşürüyor” dedi.

Bolu Belediye Başkanı Yılmaz;
Bolu Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Ahmet Yoltaş ve üyelerini makamında ağırlayan Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, milli iradeye sahip çıkmalarından dolayı kooperatif başkanı ve üyelerine teşekkür etti. Başkan Yılmaz, “Halkımızdan Allah razı olsun. Onların dik duruşları sayesinde Türkiye hem İslam dünyasının, hem de mazlumların umudu olmaya devam edecek. İnşallah bu elim olay Türkiye’nin bütün yapılarını yeni baştan dizayn etmesine, bu tür kalkışmaların bir daha yaşanmasının engellenmesine vesile olacaktır. Geçirdiğimiz hadisenin çok büyük olduğunu şimdi daha iyi hissediyoruz. Allah Tayyip beyi başımızdan eksik etmesin. Çünkü Cumhurbaşkanımızı etkisiz hale getirselerdi belki de bu direnişi gösteremeyecektik” dedi.

Darbe girişiminin başarılı olması halinde Türkiye’nin üçüncü dünya ülkesi olmaktan kurtulamayacağını savunan Belediye Başkanı Yılmaz, FETÖ’nün sinsice devletin tüm kurumlarına sızdığını söyledi.

Yılmaz, “Öyle iyi niyetliyiz ki, en kılcal damarımıza kadar girmişler, haberimiz olmamış. Bukalemun gibi her kılığa girmişler ve zamanı geldiğinde de gözlerini kırpmadan öldürecek kadar hain bir yapı oluşmuş. FETÖ’nün bu kadar hain, bu vahşi ve kendi ülkesini satabilen bir yapıya dönüştüğünü görmek bizi dehşete düşürüyor” diye konuştu.

Ziyarette bir kınama bildirisi yayımlayan ESKOP Başkanı Ahmet Yoltaş, “Halkımızın iradesi ile seçilmiş hükumetimize ve demokrasimize yapılan FETÖ/PDY kalkışmasını en ağır şekilde nefretle kınıyoruz. Türk milletinin, seçilmiş hükumetimizin yanında olduğumuzu en güçlü şekilde ifade ediyoruz” ifadelerini kullandı.
Kaynak: İHA