Cengiz Kurtoğlu'ndan Darbecilere Sert Çıkış
İzmir’de bir otelde sahne alan ünlü sanatçı Cengiz Kurtoğlu, 15 Temmuz Cuma akşamı Fethullahçı Terör Örgütü’nün (FETÖ) darbe girişimine sert tepki gösterdi.

"Gençlik yıllarıma döndüm"
Sunis Efes Royal Palace’daki ilk konserinde kilolarından kurtulacağına söz verdiğini hatırlatan usta sanatçı, yaklaşık iki ay önce olduğu mide ameliyatından sonra yeni görünümü hakkında, ’’O gün söz vermiştim zaten, geldiğim zaman çok daha farklı olacağım. Biraz böyle ekran kilolu gösterebilir. Şimdi ama yaklaşık bir 26 kiloya yakın verdim. Bir o kadar daha gidecek inşallah, bu sonra gidecek olan kiloları 7-8 ay veya bir seneye yayacağız ama ameliyat ve ameliyattan sonraki kısa dönem içinde o kiloları verdim. Spor yapmak gerekiyor. Artık her şeyi normal yiyebiliyorum. Hocamın söylediği bütün tetkikleri uyguladım, onda bir fire vermedim. Sağlığım yerinde, gücüm, kuvvetim yerinde. Şimdi ben böyle sahneye çıkacağım zaman iki göbek vardı. Bende onları kamuflaj olarak yaz kış hep ceket giyinirdim, bazen palto tarzı hani göbekler gözükmüyor, gömlekle ne güzel çıkabiliyorum, rahatladık yani. Hayatta her şey sağlık adına bir takım kaliteyi elde ediyorsun, hayata bakışın daha farklı değişebiliyor. Sağlık sıhhat diyoruz ya her zaman bu çok önemli. Tabi çok mutluyum, çok iyiyim. Bazı yan etkileri olan rahatsızlıklar vardı mesela, onlar sıfır oldu, gitti. Kilodan dolayı. İyi yani çok güzel. Bazen öyle diyorum şimdi böyle tek tek resimleri çektiriyorum. Liselim, Duvardaki Resim, Unutulan’ı okuduğum gençlik yıllarıma döndüm diyorum’’ dedi.
’’Hakan Altun ile albüm yapacağız"
Uzun yıllar boyunca müzik sektöründe yer alan Cengiz Kurtoğlu, hayranlarına bir de müjde verdi. Arabesk fantezi müziğinin usta ismi Hakan Altun ile bir albüm hazırlığında olduğunu ifade eden Cengiz Kurtoğlu, ’’Yakın bir zamanda bir projemiz var sevgili Hakan Altun ile beraber. Ben Hakan Altun’un altı şarkısını okuyacağım, Hakan Altun da benim klasiklerden altı şarkımı okuyacak. Böyle bir albüm hazırlıyoruz şu anda’’ diye konuştu.
