WikiLeaks AK Parti maillerini yayınladı!

WikiLeaks'in daha önce duyurduğu AK Parti mailleriyle ilgili ilk bölümü yayınlamaya başladı. Özellikle FETÖ'nün umutla beklediği Wikileaks belgelerinden şiirler ile bir belediye için gönderilen helva tarifi çıktı.

WikiLeaks AK Parti maillerini yayınladı!
WikiLeaks AK Parti maillerini yayınladı!
WikiLeaks daha önce yayınlayacağını duyurduğu AK Parti maillerinin ilk bölümünü dün gece erişime açtı. Özellikle FETÖ'nün gündem değiştirmek için umut bağladığı AK Parti maillerinden, aşk şiiri, iş talepleri ile tatlı tarifi çıktı.

E-postaların “akparti.org.tr”den geldiği belirtildi. Gönderilen e-postaların en yenisi 6 Temmuz 2016 tarihi taşıyor. En eskisi ise 2010 yılına ait. Sitede konuya ilişkin yer açıklamada, belgelerin 15 Temmuz darbe girişiminden bir hafta önce elde edildiği aktarıldı. Ancak WikiLeaks'in, belgeleri yayınlama takvimini, hükümetin darbe sonrası tasfiyelerine cevap olarak, öne çektiği bilgisi de sitede yer alıyor.

Ayrıca açıklamada, “Materyal ve kaynağın darbe girişimi, ya da rakip siyasi parti ya da devletle herhangi bir suretle bağlantılı olmadığını teyit ettik” ifadesi kullanıldı.
WikiLeaks, Twitter üzerinden paylaştığı bir mesajda, belgelerin yayınlandığı siteye yönelik siber saldırılar olduğu ve bu nedenle erişimde sıkıntılar bulunduğunu açıkladı.

ALAY KONUSU OLDU

WikiLeaks AK Parti belgeleri twitter'da alay konusu oldu. Bir çok kullanıcı yayınlanan belgelerin içeriğinin rutin yazışmalar olduğunu belirtirken, çok sayıda kullanıcı AK Parti'ye gönderilen bir şiiri paylaşırken, günün en çok ilgi çeken e-maili ise gönderilen tatlı tarifi oldu.

İŞTE O BELGELERDEN BAZILARI;

WikiLeaks AK Parti maillerini yayınladı!

WikiLeaks AK Parti maillerini yayınladı!