'Strange Fruit' gösteri grubu şaşırttı
EXPO 2016 Antalya, performans sanatları grubu Strange Fruit’in gösterilerine ev sahipliği yapıyor.

Dünyaca ünlü performans sanatları grubu 'Strange Fruit', EXPO 2016 Antalya'da, 'SWOON' (baygınlık) ve 'SPHERES' (küre) isimli iki farklı gösteriyle 4 Eylül'e kadar pazartesi ve salı hariç her gün Turkcell EXPO Kulesi'nin önündeki meydanda izleyiciyle buluşacak. Grup, 19.00 ve 20.30 saatlerinde “SWOON” isimli gösteriyi, 22.00 ve 23.30'da ise “SPHERES” isimli gösteriyi sergiliyor.
İki farklı gösteri sergiliyorlar
Swoon isimli gösteride yerden 5 metre yüksekteki esnek direklerde olağanüstü dans, sirk ve tiyatro performansı sergileyen grup, birçok değişik açı ve esneklikle sergiledikleri şovlarıyla seyircilere unutulmaz anlar yaşatıyor.
Strange Fruits üyelerinin hava karardıktan sonra sergilediği “Spheres” gösterisi ise kostümlerin yanı sıra ışık şovlarıyla da destekleniyor. Grup üyeleri gösterinin adına uygun olarak direkler üzerinde küreyi andıran renkli topların içerisinde performans sergiliyor.
Her anı izlemeye değer
Her bir dakikası izlenmeye değer gösteride grubun üyeleri yalnızca esneklikleri ve akrobatik hareketleriyle değil, kostüm, makyaj ve mimikleriyle de izleyenlerin dikkatini çekiyor. Esintiyle sallanan buğday tarlasının görüntüsünden ilham alan ekip, EXPO 2016 Antalya'da sergiledikleri şovlarıyla izleyenlerin beğenisini topluyor.
Strange Fruit'un bugüne dek The National Myer Performing Arts Award, The Daidogei World Cup, The Premio Del Publicio ve The Governor of Victoria Export Award gibi önemli etkinliklerden pek çok ödülü de bulunuyor.
