Meral Akşener'den itiraf gibi açıklama

CNN Türk'te ekrana gelen Meral Akşener, MHP Grup Başkanvekilliği'nden istifa eden Oktay Vural'la sık sık görüştüğünü söyledi.

Meral Akşener'den itiraf gibi açıklama
Meral Akşener'den itiraf gibi açıklama
Didem Arslan Yılmaz'ın sunduğu Türkiye'nin Gündemi adlı programa canlı yayın konuğu olan MHP'li muhalif Meral Akşener itiraf gibi bir açıklama geldi.

Akşener 'MHP'de değişim olmalı' diyerek grup başkanvekilliğinden istifa eden Oktay Vural'la daha önceleri de sık sık görüştüğünü ve kendisinden fikir aldığını söyledi.

Akşener şu ifadeleri kullandı;

ÇOK YAKIN ARKADAŞIMDIR

Akşener 'Oktay Vural benim çok yakın bir arkadaşımdır ve eski tanıdığım bir arkadaşımdır. Özellikle rahmetli eşi kızkardeşimle kızım arasında birisidir. Dert ortağımdı benim. Çok özlüyorum.' dedi ve canlı yayında duygularına hakim olamayarak gözyaşı döktü.

EN BAŞINDAN BERİ GÖRÜŞTÜM


En başından beri ondan fikir almak için de görüştüm. Gel beraber yürüyelim için değil ama iyi bir hukukçudur, tüzük meselesini iyi bilir. Fikir alma anlamında zaman zaman buluştum.

YENİ PARTİ KURACAK MI?


MHP Genel Başkan Adaylarından Meral Akşener, Mustafa Sarıgül ile birlikte yeni bir parti kuracağı yönündeki iddialara da tepki gösterdi.

Akşener, 'Kesinlikle böyle bir şey yok, çok üzülürüm. Mustafa Sarıgül ile çok uzun zamandır bir irtibatım yok. Sarıgül ile harhangi bir görüşmem olmadı. Çünkü Sarıgül'ün başlattığı bir hareket var, ona da hakaret böyle bir durum' dedi.

Akşener, AK Parti'den de hiç bir isimle yan yana gelmediğini ifade etti.