Gümülceli'nin Çehresi Değişti

Saruhanlı Belediyesi tarafından Gümülceli Mahallesinde hayata geçirilen kafeterya, nezih oturma alanına sahip teras ve çevresindeki diğer yatırımlar yediden yetmişe her yaş grubundan büyük ilgi görüyor.

Gümülceli'nin Çehresi Değişti
Saruhanlı Belediye Başkanı Dr. Hüseyin Yaralı, yaptığı açıklamada vatandaşlara verdikleri sözleri birer birer yerine getirmeye devam ettiklerini kaydetti.

Bu kapsamda Gümülceli Mahallesinin çehresini değiştirecek büyük yatırımlara imza attıklarını ifade eden Başkan Yaralı, şunları söyledi:

"Gümülceli Mahallesi eski belediye binasının arkasında sosyal tesis alanı oluşturduk. Buraya güzel bir kafeterya inşa ettik. Eski Belediye binasının üstünü terasa dönüştürdük. Bu bölgedeki cami ve çevresinde de ciddi bir tadilat ve çevre düzenlemesi çalışmalarımız oldu. Mahalle sakinlerimiz burada oturup hoşça vakit geçirebiliyor. Gümülceli sosyal donatı anlamında büyük bir hizmete kavuştu. Gümülceli’deki yatırımlarımız devam edecek."

Gümülceli gençlerinin kendilerinden talep ettiği hizmeti hayata geçirmenin mutluluğu içerisinde olduklarını belirten Başkan Yaralı, tesisin bir kez daha hayırlı olmasını diledi.
Kaynak: İHA