Tütüncü İftarını Halkıyla Yapıyor

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, “İftarımızı evimizde, lüks restoranlarda değil, halkımızla birlikte yapıyoruz” dedi.

Tütüncü İftarını Halkıyla Yapıyor
Kepez Belediyesi’nin, Ramazan ayı dolayısıyla düzenlediği mahalle iftarları Yeni Mahalle ile Teomanpaşa Mahallesi’nde devam etti. Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, mahalle iftarlarına katılmadan önce iki mahallede ev ziyaretlerinde bulundu. Tütüncü, hastaları, yaşlıları, maddi durumu iyi olmayanları evlerinde ziyaret ederek, ihtiyaçlarını karşıladı.

KEPEZ BİR SOFRA ETRAFINDA BİR OLUYOR

Başkan Hakan Tütüncü, Yeni Mahalle’de, havanın yağışlı olması nedeniyle kapalı semt pazarı içerisinde verilen belediyenin mahalle iftarına katıldı.

Tütüncü, orucunu açmak için vatandaşların ve belediye çalışanlarının bulunduğu masaya oturdu. Tütüncü, “İftarımızı evimizde, lüks restoranlarda değil, halkımızla birlikte yapıyoruz. Her zaman bir ve beraber olacağız. Eğer devlet millet için varsa devletin belediye başkanı da vatandaşıyla birlikte bir sofrada iftarını eder. Biz bunu düşünüyoruz ve böyle hareket ediyoruz. Mahalle iftarlarıyla bir sofra etrafında Kepezlilerle birlikte olmanın mutluluğunu yaşıyoruz.”

MUSLUKLARDAN BUZ GİBİ ŞERBET AKIYOR

Tütüncü, orucunu açtıktan sonra belediyenin Teomanpaşa Mahallesi’nde verdiği iftara geçti.

Başkan Hakan Tütüncü, mahalle iftarlarından sonra Yeni Emek Mahallesi’nde Eyüp Sultan Camii’nin bahçesinde, teravihten sonra vatandaşlara Osmanlı Şerbeti ikram etti.

Tütüncü, Osmanlı Şerbeti ikramıyla milli Kültürü yaşatmayı ve Ramazan’ı renklendirmeyi amaçladıklarını belirtti.

Kaynak: İHA