Cinnetin Yok Ettiği Aile Defnedildi
İçel’in Erdemli ilçesinde dün yaşanan cinnet olayında yok olan ailenin cenazeleri defnedildi. Aile fertlerinin cenazesi, Erdemli’ye bağlı Kocahasanlı Mahallesi’ndeki asri mezarlığa gözyaşları içinde defnedildi.

Sultan Bayram’ın kuzeni Sinan Uğuz, olup bitenlere bir anlam veremediklerini belirterek, "Bu kadar iyi geçinen güzel bir ailenin böyle bir sonuca nasıl ulaştığına mantığımız çalışmıyor. Biraz borçlarının olduğunu biliyorduk, ama bu dereceye getireceğine ihtimal vermiyorduk" dedi.
Aile içi huzursuzlukları olduğu iddialarının doğru olmadığını anlatan Uğuz, "Kesinlikle böyle bir aile değillerdi. Daha geçen hafta bile geziden döndüler. Çok iyi geçinen mutlu bir aileydi. Kanımız donmuş vaziyette, olup bitenlere bir anlam veremiyoruz. Allah kimseye bu acıları yaşatmasın, geride kalanlara da sabır versin. Onların da günahlarını affetsin inşallah. Çanakkale ve Gürcistan’a geziye gitmişlerdi daha geçen hafta döndüler. Hafta sonunda buradaydılar. Piknik yaptılar, gayet neşeliydiler. Herhangi bir sorunlarını da görmedik biz" diye konuştu.
