Binnaz Toprak: Pkk değil devlet katliam yaptı

Yayınladıkları bildiriyle devleti katliam yapmakla suçlayan akademisyenlere bir yenisi daha eklendi. CHP eski milletvekili Binnaz Toprak devleti katliam yapmakla suçladı.

Binnaz Toprak: Pkk değil devlet katliam yaptı
Binnaz Toprak: Pkk değil devlet katliam yaptı
Habertürk kanalında Balçiçek İlter'in sunduğu Karşıt Görüş programına canlı yayın konuğu olan Binnaz Torak skandal açıklamalarda bulundu.

PKK KATLİAM YAPMADI


Terör sorununun silahla çözülemeyeceğini savunan Binnaz Toprak Hamza Türkmen'le canlı yayında tartıştı. Binnaz Toprak, Türkmen'e 'Şimdi yakın zamandaki katliamları kim yapıyor?' sorusunu sordu. Türkmen, Toprak'ın sorusuna 'Şimdi PKK yapıyor.' yanıtı verdi. Türkmen'in bu yanıtı üzerine CHP'li Toprak 'Hayır PKK değil' dedi.

DOĞU PERİNÇEK'TEN TOKAT GİBİ YANIT

Binnaz Toprak'ın Türkiye'nin terör sorununu silahla değil sadece müzakere ve diyalog yoluyla çözebileceği söylemleri üzerine programın diğer konuğu Doğu Perinçek'ten tokat gibi yanıt geldi. Perinçek, Toprak'a ' Silahlı bir terör örgütüne karşı silah dışında bir çözüm olmaz. kamyonlara bombaları yükleyip, İstanbul'da patlatanlara karşı silah kullanılmayacak mı? 'yanıtını verdi.

BEYAZ GAZETE