Şehit Yakınları Ve Gazilere İftar

Muğla Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü tarafından Menteşe ilçesinde oturan şehit yakınları, gaziler ve gazi ailelerine Menteşe Öğretmenevinde iftar yemeği verildi. Yemeğe AK Parti Muğla Milletvekili Nihat Öztürk, Vali Amir Çiçek’in eşi Hülya Çiçek, Vali Yardımcısı Salih Gürhan, Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün, İl Garnizon ve Jandarma Komutanı Kademli Albay Yavuz Özfidan, Menteşe Kaymakamı Zeki Arslan, Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, İl Emniyet Müdür Vekili Adnan Karayel, şehit yakınları ve gaziler ile gazi yakınları katıldı.

Şehit Yakınları Ve Gazilere İftar
İftar yemeği öncesi Kur’an-ı Kerim tilaveti okunurken, yemekte konuşan aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Ali Akkuzu, “Vatanı için gözünü kırpmadan şehitlik mertebesine ulaşan aziz şehitlerimiz ve ebediyete intikal etmiş gazilerimizin mekânı cennet, hayatta olan gazilerimize de Allah’tan uzun ömürler diliyorum” dedi.

Vali Yardımcısı Salih Gürhan, “Türkiye Cumhuriyet’i Devleti’nin kuruluşundan günümüze kadar başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm şehitlerimizin ruhları şad olsun. Dün olduğu gibi bugün de vatanımızın bölünmez bütünlüğüne yönelik saldırılar vardır. Saldırıyı gerçekleştiren hain güçler geçmişte olduğu gibi bugün ve gelecekte de bu emellerine ulaşamayacaktır. Bu vesile ile ebediyete intikal etmiş tüm şehitlerimizi ve gazilerimizi Allah’tan rahmet, hayatta olan gazilerimize de uzun ömürler diliyorum” dedi.

Kaynak: İHA