Şamil Tayyar'dan Kılıçdaroğlu'na: Bizzat kendisidir

Ak Parti Milletvekili Şamil Tayyar, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun skandal sözlerine canlı yayında yanıt verdi.

Şamil Tayyar'dan Kılıçdaroğlu'na: Bizzat kendisidir
Şamil Tayyar'dan Kılıçdaroğlu'na: Bizzat kendisidir
Kılıçdaroğlu'nun daha önce sarf ettiği 'Bu partiyi ilişkilendirenler alçaktır ve şerefsizdirler.' sözlerini hatırlatan Şamil Tayyar 'Bu açıklamadan sonra acaba aynı cümleyi kurar mı, tekrar eder mi bilmiyorum. Eğer CHP'yi terörle ilişkilendirme varsa, bu konuda birinci müsebbipi Kılıçdaroğlu'nun bizzat kendisidir.' dedi.

BİZZAT KENDİSİDİR

Tayyar, sözlerini şu şekilde sürdürdü;
Bu durumda kendi ifadesiyle anlatmak gerekirse 'Acaba nokta bokta demek gerekir mi? Ben şahsen bu kadar edep sınırlarının dışına çıkamam ama kendi cümleleriyle kendini ifade etmiş ve anlatmış oldu.

BÖYLE BİR AYMAZLIK OLABİLİR Mİ?
11 yurttaşımızı kaybettik ve aynı gün CHP'nin genel başkanı bir kanalda 'Biz DHKP-C'liyi de ziyaret ettik., PKK'lıyı da ziyaret ettik. Hiç bir ayrım yapmadık.' diyor. Ayrım yapacaksın kardeşim. Bir şehit yakınıyla, bir terörist yakının ayrımını yapacaksın. Yapmıyorsan senin bu parlamentoda işin yok. Böyle bir aymazlık olabilir mi? Üstelikte bunu Atatürk'ün koltuğun da oturan biri söylüyor.

BEYAZ GAZETE


Şamil Tayyar'dan Kılıçdaroğlu'na: Bizzat kendisidirKemal Kılıçdaroğlu'ndan skandal PKK açıklaması Şamil Tayyar'dan Kılıçdaroğlu'na: Bizzat kendisidirMelih Gökçek: Şerefsiz kim Türkiye karar versin Şamil Tayyar'dan Kılıçdaroğlu'na: Bizzat kendisidirKılıçdaroğlu: CHP'yi terörle ilişkilendirenler alçaktır Şamil Tayyar'dan Kılıçdaroğlu'na: Bizzat kendisidirCHP'li Gamze Akkuş İlgezdi terörist cenazesinde ağladıŞamil Tayyar'dan Kılıçdaroğlu'na: Bizzat kendisidirCHP'li Tanrıkulu PKK'nın kanalına çıktıŞamil Tayyar'dan Kılıçdaroğlu'na: Bizzat kendisidirKılıçdaroğlu, barikat kuranlara 'arkadaş' dediŞamil Tayyar'dan Kılıçdaroğlu'na: Bizzat kendisidirDemirtaş'tan Kılıçdaroğlu'na çağrı: Cizre'ye gel