Manavgat'ın Grup Yollarına Asfalt

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Manavgat’ın Sarılar, Dolbazlar, Evrenler Yavşı, Çeltikçi, Aşağı Işıklar, Demirciler, Dikmen, Seydiler, Cevizler, Hacıali, Kızılağaç, Çavuşköy Mahalle grup yollarının ardından Hacıobası Mahallesi grup yolunu da sıcak asfaltla buluşturdu.

Manavgat'ın Grup Yollarına Asfalt
Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Daire Başkanlığı, grup yollarını sıcak asfaltla buluşturmaya devam ediyor. Antalya’nın doğusunda ve batısında kurduğu iki asfalt plenti ile kırsal bölgelere daha hızlı asfalt hizmeti götüren Büyükşehir Belediyesi, asfaltsız grup yolu bırakmamak için çalışmalarını sürdürüyor. Manavgat’ta ilk olarak Sarılar, Dolbazlar ve Evrenleryavşı grup yolunun 5 kilometrelik kısmı sıcak asfaltla kaplandı.

BOZUK YOL KALMADI

Ekipler, daha sonra aynı bölgede bulunan 4 kilometrelik Dikmen Mahallesi yolunda sıcak asfalt kaplama çalışmasını tamamladı. Diğer bir ekip de 4 kilometre uzunluğundaki Çeltikçi, Aşağı Işıklar, Demirciler, Seydiler, Cevizler, Hacıali, Kızılağaç ve Çavuşköy Mahallelerinin sıcak asfalt kaplamalarını gerçekleştirdi. Ekipler son olarak Hacıobası Mahallesi grup yolunu sıcak asfalt ile buluşturdu.
Kaynak: İHA