Altınkaya Ailesinin Mutlu Günü

Türkiye Gazeteciler Federasyonu Genel Başkan yardımcısı ve KAYGRUP Genel Yayın Yönetmeni Veli Altınkaya’nın oğlu Murtaza Talha ile öğretmen Salih Karslıoğlu’nun kızı Esra İnci düzenlenen düğün töreni ile dünya evine girdi.

Altınkaya Ailesinin Mutlu Günü
Esra ve Talha çiftinin nikahını Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik kıyarken çiftin düğünü siyaset ve iş dünyasını bir araya getirdi. Gerçekleşen düğün törenine Ekonomi Eski Bakanı ve AK Parti Gurup Başkan Vekili Mustafa Elitaş, Enerji Ve Tabi Kaynaklar Eski Bakanı Taner Yıldız, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, İl Emniyet Müdürü İbrahim Kulular ile çok sayıda siyasi ve davetli katıldı.

Düğün töreninde çiftin nikahını Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik kıyarken nikah şahitliklerini ise Ekonomi eski Bakanı ve AK Parti Grup Başkan vekili Mustafa Elitaş, Enerji ve Tabi Kaynaklar eski Bakanı Taner Yıldız, AK Parti Milletvekili İsmail Tamer, AK parti eski milletvekillerin den Sadık Yakut, Yargıtay 1. Ceza dairesi üyesi damadın amcası Ali Altınkaya, Radyo ve Televizyon yayıncıları meslek birliği başkanı Yusuf Gürsoy ve gelinin dayısı Saim Sarı yaptı. Başkan Mustafa Çelik nikahın ardından gelin ve damada nasihatlerde bulunarak bir ömür boyu mutluluklar diledi.
Kaynak: İHA