Akarca'da İnceleme Gezisi
İzmit Belediyesinin mahalle gezileri Akarca’da devam etti.

Mahalle Muhtarı Müyesser Yılmaz da inceleme gezisi boyunca hazır bulundu. Başkan Vekili Bulut ve beraberindekiler, Akarca mahallesinde cadde ve sokakları gezerek eksikleri yerinde tespit ettiler.
İnceleme gezisi sırasında vatandaşlarla da görüşen Başkan Vekili Bulut “ Akarca mahallesi, önemli çalışmalar yaptığımız bir mahallemiz. Bugün yine mahallemizi karış karış dolaştık, daha güzeli, daha faydalısı için tespitlerde bulunduk. Vatandaşlarımızın en güzel ortamlarda ve en güzel koşullarda hayatlarını sürdürmesi için elimizden geleni yapıyoruz” dedi.
Belediye ekiplerinin yaptıkları gezilerden ve yaklaşımlarından memnun olduklarını dile getiren vatandaşlar da Başkan Vekili İbrahim Bulut ve beraberindekilere teşekkür ettiler.
