Kan Bağışına Cide'den Yoğun Katılım
Kastamonu’nun Cide ilçesine gelen Kızılay’a 181 gönüllü kan vererek destek oldu.

Güçerdem, "Cide’de kan bağışı Ramazan ayı öncesi olmasına rağmen amacına ulaştı. 181 hemşehrimiz gönüllü kan bağışından bulunarak destek oldu. Duyarlı gönüllülere teşekkür ederim" dedi.
Kan bağışı için Cide’ye gelen Kızılay görevlileri ise, "Bağışlanan kanın, ihtiyaç duyan hastanın hayatını kurtarmasının yanı sıra bağışlayan kişinin de sağlığı açısından da yararlı olduğunu, verilen kan ile vücuttaki hücrelerimiz kan üretmek üzere harekete geçiyor. Bir İnsan yılda 4 kez kan verebilir, Cide’den bağış için yoğun katılım gördük Cidelilere teşekkür ederiz" diye konuştular.
Ağustos ayı içerisinde Kastamonu’nun sahil ilçelerini tekrar dolaşacak olan Kan Bağış TIR’ının Cide’yi tekrar ziyaret edeceği öğrenildi.
