Protokol'den Mehmetçiğe Tebrik Kartı

PTT Genel Müdürlüğü, milli birlik, beraberlik ile hoşgörü ve kardeşlik duygularının pekiştirilmesine katkıda bulunmak amacıyla Doğu ve Güneydoğu illerinde görev yapan asker ve polisler için “Tebrik Kartı Bizden, Güvenlik Güçlerimize Göndermek Sizden” kampanyası düzenledi. Kampanya’ya Havran Protokolü destek vererek tebrik kartlarını imza atarak karakollara gönderildi.

Protokol'den Mehmetçiğe Tebrik Kartı
Havran PTT Müdürü Nevzat Yola, Havran Kaymakamı Yasin Öztürk, Havran Belediye Başkanı Emin Ersoy’u makamlarında ziyaret ederek tebrik kartlarını imza karşılı teslim etti. Havran Belediye Başkanı Emin Ersoy "Zor şartlar altında görevlerini yerine getiren kolluk kuvvetlerimize manevi yönden destek vermek için kampanyaya bizlerde dahil olduk.Asker ve Polislerimizin yaklaşan Ramazan Bayramını tebrik eder görevlerinde üstün başarılar dilerim. Şehitlerimizin mekanı cennet olsun.Gazilerimize Allah’tan acil şifalar dilerim" dedi.

PTT Müdürü Nevzat Yola "Milli birlik, beraberlik ile hoşgörü ve kardeşlik duygularının pekiştirilmesine katkıda bulunmak amacıyla Doğu ve Güneydoğu illerindeki karakollar ağırlıklı olmak üzere Türkiye’nin çeşitli illerinde toplam 127 karakolda görev yapan güvenlik güçlerine Havran PTT müdürlüğü tarafından ücretsiz tebrik kartı gönderileceğini söyledi.

Vatandaşlar, 127 polis ve jandarma karakolunda görev yapan güvenlik güçlerine hitaben yazacakları mesajları tebrik kartı olarak ücretsiz olarak gönderebilecekler. İlk gönderilen tebrik kartlarının en geç 4 Temmuz günü güvenlik güçlerinin elinde olması bekleniyor" dedi.

Tebrik kartlarının üzerine yazılacak olan il ve karakol adreslerinin PTT Havran Müdürlüğü’nde mevcut olduğunun bilgisini paylaşan Müdür Nevzat Yola, Havranlı vatandaşları tebrik kartı göndererek duygularını asker ve polislerle paylaşmaya davet etti.
Kaynak: İHA