İstanbul'daki Terör Saldırısına Tepkiler Devam Ediyor

Patnos Sivil Toplum Platformu (PASTOP), dün İstanbul Atatürk Havalimanı’na yaşanan terör saldırısını kınayan bir açıklama yaptı.

İstanbul'daki Terör Saldırısına Tepkiler Devam Ediyor
PASTOP adına basın açıklamayı okuyan Patnos Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Faruk Yavuz, PASTOP olarak dün gece İstanbul Atatürk Havalimanında yapılan terör saldırısını kınadıklarını söyledi.

Yavuz, “Terörün her türlüsünü lanetliyoruz. Terörle hemhal olmuş hiçbir fikir ya da ideoloji başarı sağlamamıştır. İstanbul’da yapılan menfur saldırı birlik, bütünlük ve kardeşliğimize yapılmış bir saldırıdır. Şu unutulmamalıdır ki bugün Türkiye’nin tamamı yekvücuttur, birdir ve birliktedir, kardeştir ve kardeş olmaya da devam edecektir. Bu saldırı tüm Türkiye’ye yapılmıştır. Burada hiçbir ırk ya da bir ideoloji gözetilerek yapılmış bir saldırı değil. Bu tümüyle halka yapılmış bir saldırıdır ve kabul edilir hiçbir tarafı yoktur. Unutulmamalıdır ki bu tür saldırılar bizleri parçalamaz, bizleri yekvücut kılar. Birbirimize daha fazla kenetlenmemizi sağlar” şeklinde konuştu.

Yapılan Basın açıklamasına, Eğitim-Bir-Sen Patnos Şubesi Başkanı Fikret Ayaz, Patnos Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Faruk Yavuz, Patnos Şoförler Odası Başkanı Ercan Haliloğlu, Patnos Ziraat Odası Başkanı Hakan Hakverdi, Patnos Esnaf Odası Başkanı Süleyman Laçin, Dedeli Belediye Başkanı Veysi Durak, Ak Parti Patnos İlçe Başkanı Tekin Dinç, Diyanet-Sen Patnos Temsilcisi Muhsin İnan, Patnos Sağlık-Sen Başkanı M. Melik Demir, Anadolu Gençlik Derneği Başkanı Hasan Baban, Ensar Vakfı Başkanı Faruk Taşdemir, Birlik Haber-Sen Patnos Temsilcisi Cevat Kılıç, Patnos İmam Hatipliler Derneği Başkanı İbrahim Gültek, Patnos Şura İlim ve Kültür Derneği Başkanı M. Akif Dadaş,Kızılay Patnos Şubesi Başkanı M.Nasır Açık, Patnos Seher Vakti Derneği Başkanı Alparslan Özkaya,Huder Ağrı İl Temsilcisi Av. Talip Hallaç,Bem-Bir-Sen Patnos Temsilcisi Mehmet İnan ve Patnos Büro Memursen Başkanı Mustafa Dinçer katıldı.

Kaynak: İHA