Haber Ankara'dan Akgül'e Ödül

Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, Ankara’nın yerel haber sitesi Haber Ankara’nın üçüncü yaşını kutladığı ödül töreninde Mamak’ta uyguladığı sosyal projeler ile “Yılın En İyi Sosyal Projeler” dalında ödüle layık görüldü.

Haber Ankara'dan Akgül'e Ödül
Wonders Event’ta gerçekleştirilen geceye Ankara siyaset, iş, bürokrasi, yerel ve ulusal basın kuruluşu temsilcileri, STK yöneticileri, spor ve cemiyet hayatının ünlü isimleri ile Haber Ankara okurları katıldı.

Yaklaşık 500 davetlinin katıldığı gecede Haber Ankara okurlarının tercihleri sonucunda ödüller sahiplerini bulurken, Akgül’e ödülünü Haber Ankara İmtiyaz Sahibi Volkan Memduh Gültekin verdi.

ÖRNEK OLDUK

Sosyal belediyecilik kapsamında doğumdan ölüme uzanan geniş bir yelpazede çok çeşitli hizmetlere imza attıklarının altını çizen Akgül, “Kadın ve çocukları, hasta ve engellileri kapsayan birçok projeyi hayata geçirdik. Aile merkezlerimiz, bilgi evlerimiz, Hoş Geldin Bebek kampanyamız, evde sağlık hizmetimiz, taziye ekibimiz ve engelli vatandaşlarımız için ortaya koyduğumuz çalışmalar ile her kesime hizmet ediyoruz. Amacımız ödül almaktan ziyade insanımızın huzurlu ve sağlıklı bir ortamda yaşamasını sağlamak” dedi.

Akgül, uyguladıkları sosyal projelerin diğer belediyeler tarafından örnek alınarak yapılmaya başlandığını belirtti.

SEĞMENLER VE ENGELSİZ MEHTER TAKIMI GECEYE DAMGA VURDU

Yılın milletvekili, siyasi parti yöneticisi, il başkanı, ilçe başkanı, spor adamı, iş adamı, yerel yönetimler fen işleri, mimari ve çevre projeleri gibi daha birçok dalda ödülün verildiği gecede, “Saygı Engelsiz Kalpler Mehter Takımı” ve “Ankara Kulübü Derneği Seğmenleri” gösterileri büyük alkış aldı.
Kaynak: İHA