Başkan Subaşıoğlu'ndan 'Dünya Çevre Günü' Mesajı
Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, 5 Haziran Dünya Çevre Günü dolayısı ile bir mesaj yayımladı. Subaşıoğlu, Çevre sorunlarıyla mücadele hususunda hassasiyetin ve bilincin artırılması gerektiğini söyledi.

ÇEVRE SORUNLARIYLA MÜCADELEDE HASSASİYET VE BİLİNÇ ARTTIRILMALI
Çevre sorunlarıyla mücadele hususunda hassasiyetin ve bilincin artırılması gerektiğini dile getiren Başkan Muhammet Subaşıoğlu, bu durumun eğitim kurumları, sivil toplum örgütleri ve vatandaşlar arasındaki işbirliğiyle mümkün olabileceğini ifade etti.
Başkan Subaşıoğlu, “”Çocuk ve gençlerimiz başta olmak üzere tüm vatandaşlarımızın bu hususta bilinçlendirilmesi ve üzerlerine düşen sorumlulukları yerine getirmesi büyük önem taşımaktadır. Dünya Çevre Günü vesilesiyle, vatandaşlarımızı çevrenin ve doğal zenginliklerimizin korunması, kaynaklarımızın tükenebilir olduğu gerçeğini göz ardı etmeden bireysel tedbirlerin alınması konusunda duyarlı olmaya çağırıyor, tüm vatandaşlarımızın çevre gününü kutluyorum” dedi.
