Sanat Güneşi Süleymanpaşa'dan Doğdu
Süleymanpaşa Belediyesi tarafından düzenlenen altı konserlik “Süleymanpaşa Ustaları Ağırlıyor” serisinin dördüncü konserinde Tuğçe Pala, Zeki Müren Şarkıları ile Süleymanpaşalıların karşısına çıktı.

“USTAYA YAKIŞIR BİR GECE GEÇİRDİK”
Vatandaşların da ilgi gösterip eserlere eşlik ettiği gecenin sonunda Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, Tuğçe Pala’ya çiçek takdim ederek, teşekkürlerini iletti. Eşkinat, “Bu akşam gökyüzünde yalnız gezen yıldızlar yoktu. Yıldızsız bir akşam ama böyle büyük bir yıldızın yıldızlar korosu vardı. Ben o koronun, halkımın ortasındaydım ve inanılmaz bir gece yaşadım. Gerçekten ustaya yakışır bir gece geçirdik” dedi.
“SÜLEYMANPAŞA USTALARI AĞIRLIYOR” KONSER PROGRAMI
“Süleymanpaşa Ustaları Ağırlıyor” konserleri şu şekilde devam edecek:
“28 Haziran 2016 Salı 22.00 Kayahan Şarkıları-Suat Suna, 30 Haziran 2016 Perşembe 22.00 Neşet Ertaş Şarkıları-Hüseyin Turan.”
