Add'den Teröre Tepki Açıklaması

Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Eskişehir Şube Başkanı Azmi Kerman, Atatürk Havalimanı’nda yapılan bombalı saldırıyla ilgili açıklama yaptı.

Add'den Teröre Tepki Açıklaması
ADD Başkanı Azmi Kerman, patlatılan bombalar ile yaşanan terör olayları nedeniyle büyük üzüntü ve acı duyduklarını söyledi.

Kerman, "Terör ne yazık ki bir kez daha kanlı yüzünü göstermiş ve birçok masum ve suçsuz insanın yaşamına mal olurken, çok sayıda insanın da yaralanmasına yol açmıştır. Ortadoğu’da oynanan oyunların bir benzeri ülkemiz üzerinde oynanmakta, ülkemiz adım adım bölünmeye ve istikrarsızlığa sürüklenmektedir. Irak ve Suriye nasıl bölünüp parçalandıysa ve kaosa sürüklendiyse, Türkiye üzerinde de bir benzeri senaryo oynanmaktadır. Yaşanan olaylar karşısında mevcut iktidar yetersiz kalmakta ve bir çözüm üretmemektedir. Diğer yandan artık Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin terör olaylarına ortak bir çözüm üretmesi, milletimizin ortak beklentisidir. Mutlaka çok yönlü önlemler alınmalı, bütün kurum ve kuruluşlar eşgüdüm içinde çalışmalıdır" dedi.

Kaynak: İHA