AK Parti iftarda buluştu

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, AK Parti İl ve İlçe Teşkilatı temsilcileriyle iftarda bir araya geldi.

AK Parti iftarda buluştu
Ankara il Başkanı Nedim Yamalı, Ankara Milletvekilleri, İlçe Belediye başkanları ile il ve ilçe teşkilatlarından 3 bin 200 davetlinin ağırlandığı iftarda Büyükşehir Belediyesi'nin önemli projelerinden ANKAPARK, sahneye kurulan ekrandan tanıtıldı.

Salona girerken büyük ilgiyle karşılanan Başkan Gökçek, tek tek masaları gezerek, davetlilere 'hoş geldiniz' dedi.

AK Parti iftarda buluştu

'MÜMİNLER, ALLAH'IN İZNİYLE HUZURA KAVUŞACAK'

Başkan Gökçek, 'Ramazan-ı şerifiniz mübarek olsun' diyerek başladığı konuşmasında, 'Cenab-ı Allah, inşallah bu ramazanı, Müslümanların eziyet çektiği son ramazan kılsın. Önümüzdeki ramazanda inşallah bütün Müslümanların kurtulduğu, özgürlüklerine kavuştuğu yıl olsun. Herkes bir hesap yapıyor ama Cenab-ı Allah'ın da bir hesabı var. Dikkat edin, ülkeler bizle uğraşıyor, içimizi karıştırmaya çalışıyor ama şimdi birbirlerine giriyor, kendi içlerinde karışıyorlar. İnşallah onlar kendi dertlerine düşecek. Müminler, Allah'ın izniyle huzura kavuşacak' diye konuştu.

AK Parti iftarda buluştu

Milletvekili İşler ve AK Parti İl Başkanı Yamalı da konuşmalarında, organizasyon dolayısıyla Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'e teşekkür ettiler. Konuşmaların ardından, Kur'an Tilaveti yapıldı. Akşam ezanın okunmasıyla da davetliler oruçlarını açtı.

Yemek sırasında davetlilerle çektirdiği fotoğrafları da Twitter'dan paylaşan Başkan Gökçek, davetlilerden 'retweet' yaparak birbirlerini takip etmelerini istedi. Başkan Gökçek, ayrıca programın sonunda davetlilerle hatıra fotoğrafı çektirdi.