Hırsızın Rahatlığı Pes Dedirtti
İzmir’in Karabağlar ilçesinde faaliyet gösteren oto kiralama dükkanında yaşanan hırsızlık, şahıs saniye saniye güvenlik kameralarına yansıdı. Genç hırsızın rahat tavırları ise dikkat çekti.

“BAŞKALARININ CANI YANMASIN”
Sabah işe geldiği sırada kapının açık olduğunu fark eden dükkan çalışanı Servet Satır, “İçeriye girdim ve kayıtları inceledim. O zaman hırsızı gördüm. 15 dakika içerisinde 5 bin TL’lik maddi zarara uğratmış. Başkalarının canı yanmasın. Hırsızın bir an önce yakalanmasını istiyoruz” dedi.
“KAPI ÖNÜNDE BEN BİLE O KADAR OTURMUYORUM”
İş yeri sahibi Metin Doğan ise, “Dükkana hırsız girdiğini anlayınca kontrol ettik. Laptop, telefon gitmiş. Sonra kamera kayıtlarında şahsı gördük. İki üç hamleden sonra kapıyı açmayı başarmış. Kamera kayıtlarında uzakta bekleyen birinin de gözetleme yaptığını düşünüyorum. Onu da emniyete bildireceğim. Şahsın hareketleri gayet rahat. Kapının önünde oturmuş. Bu kapıda ben bile o kadar oturmadım. Gayet sakin ve rahatça oturmuş. Amacına da ulaşmış. Almış götürmüş” diye konuştu.
