Kartallılar İftar Sofralarında Buluşuyor

Kartal Belediyesi tarafından 12 noktada verilen iftarların yanı sıra Kartal’ın mahallelerinde düzenlenen sokak iftarlarıyla halk aynı sofrada orucunu açmanın ayrıcalığını yaşıyor.

Kartallılar İftar Sofralarında Buluşuyor
Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz’ün tek bir noktadan iftar dağıtımı yapmak yerine ayrı noktalarda düzenlediği iftar sofralarında vatandaşlar, birlik ve beraberlik duygularıyla birbiriyle daha çok kenetleniyor. Karlıktepe Mahallesi Kartallı Kazım Meydanı’nda kurulan iftar sofrasında da yine mahalleliler bir araya geldi. İftarda vatandaşlara CHP Kartal İlçe Başkanı Erdal Kıskanç ve ilçe yönetimi, Kartal Belediye Başkan Vekili ve Yardımcısı Gülcemal Fidan, Kartal Belediye Başkan Danışmanı Haydar Oğuz, Kartal Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürü Sedat Ertekin ve CHP Gençlik Kolları yönetimi de katıldı.

Kartal Belediyesi’nin düzenlediği sokak iftarlarından duydukları memnuniyeti dile getiren mahalleliler, “Komşularımızla birlikte aynı ortamda oruç açmamıza vesile olan Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz’e teşekkür ederiz” dediler.
Kaynak: İHA