Torbalı'da Birlik Ve Beraberlik İftarı

Bütün siyasi partilerin davetli olduğu iftarda konuşan Torbalı Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez, "Ülkemizin en büyük önceliği kardeşliktir" dedi.

Torbalı'da Birlik Ve Beraberlik İftarı
Torbalı Belediyesi tarafından düzenlenen iftar programı, bürokratları, siyasi parti temsilciliklerini ve sivil toplum örgütlerini bir araya getirdi. Kur’an-ı Kerim’in okunduğu duaların edildiği iftarda konuşan Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez, birlik ve beraberlik mesajları verdi. Görmez, "Ülkemizin en büyük önceliği, kardeşliktir, dayanışmadır, hoşgörüdür" dedi.

Görmez, "Ülkemizin şuan en büyük önceliği kardeşliktir. Birbirimizi anlamaktır. Memleketimize, vatanımıza, bayrağımıza sahip çıkmaktır. Yoksulumuzla, yaşlımızla dayanışma içinde olmaktır. Bu mübarek zaman diliminde paylaşmayı, dayanışmayı ve karşılıklı saygıyı pekiştirdiğimizi görüyorum. Bize verilen nimetlerin değerini idrak ettik. Bu nimetleri onlara sahip olmayanlarla paylaşmanın erdemini yaşadık. Huzur ve güvene her zamankinden de fazla ihtiyacımız olan şu günlerde Rabbim bizlere Ramazan ayını çok daha anlamlı yaşamayı nasip etsin. Birliğimizi, kardeşliğimizi bozmaya ve ülkemizin ilerlemesinin önüne taş koymaya çalışan odaklara fırsat vermesin. Böyle kardeşlik sofralarına her daim beraberce oturalım.”dedi.

İftara ayrıca, Torbalı Kaymakamı Aydın Memük, İlçe Emniyet Müdürü Özer Yılmaz, Müftü Semih Keskin, bazı siyasi partilerin ilçe başkanları, meclis üyeleri ile çok sayıda davetli katıldı.

Kaynak: İHA