İftar Sofrasında Barış Çağrısı
Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, “Bütün dünyada kan gövdeyi götürüyor, savaşmak marifet mi? Bizim çocuklarımız; el ele, kardeşçe büyüsün” diyerek barış çağrısında bulundu.

‘AYNI SOFRAYI PAYLAŞAN İNSANLAR’
Sıraya girerek iftar yemeğini alan Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, dini ve milli bayramların, dostluğu, kardeşliği ve barışı pekiştirmek için birer vesile olduğuna dikkat çekti. Başkan Uysal, “Aynı sofrayı paylaşan insanlar, komşu olduğunu hisseder. Hep beraber, elbirliği ile, sevgiyi, saygıyı, kardeşliği bütün Muratpaşa’da, Antalya’da, Türkiye’de ve dünyada büyütmek lazım. Bütün dünyada kan gövdeyi götürüyor, savaşmak marifet mi? Herkes, herkese kem gözle bakıyor, bu marifet mi? Bizim çocuklarımız; el ele, kardeşçe büyüsün, bundan güzel bir şey var mı?” dedi.
YENİ PAZAR YERİ
Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Yüksekalan Mahalle Muhtarı Yüksel Şen’in, Gazi Mustafa Kemal Atatürk için yazılmış bir şiiri okuduğu iftar programında, semt pazarı müjdesi de verdi. Başkan Uysal, “Pazar yerlerimizi tek tek ayıklıyoruz. Vatandaşlarımızın alışkanlıklarını değiştirmek biraz zor oluyor. Yeni pazar yerlerimiz daha kullanışlı ve temiz. Yüksekalan Mahallemizde, boş ve atıl bir araziyi, yasal niteliğine yönelik düzenlemeler yapılana kadar, pazar yeri olarak kullanacağız” diye konuştu.
