Can Dündar, Özgür Gündem nöbetinde

Özgür Gündem gazetesi ile dayanışmak amacıyla başlatılan "Nöbetçi Genel Yayın Yönetmenliği" kampanyasını bugün Cumhuriyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Can Dündar devraldı.

Can Dündar, Özgür Gündem nöbetinde
Can Dündar, Özgür Gündem nöbetinde
Özgür Gündem gazetesi ile dayanışmak için başlatılan 'Nöbetçi Genel Yayın Yönetmenliği' kampanyasına katılan Şebnem Korur Fincancı, Ahmet Nesin ve Erol Önderoğlu 'Terör örgütü propagandası yapmak' iddiasıyla sevk edildikleri mahkeme tarafından tutuklanmıştı.

NÖBETÇİ CAN DÜNDAR
Karara tepki gösteren Cumhuriyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Can Dündar, Özgür Gündem gazetesi ile dayanışmak amacıyla başlatılan 'Nöbetçi Genel Yayın Yönetmenliği'ni devraldı.

KATLİAMI KUTLAYAN GAZETEYE MANŞET ÖNERDİ
Özgür Gündem
'in haber toplantısına katılan Can Dündar'ın gazeteye haber ve başlık önerilerinde bulunduğu öğrenildi. Gazete özellikle Ankara Kızılay'da düzenlenen terör saldırısı ardından tepki çekmişti. 'Newroz'un ayak sesleri' manşetiyle çıkan gazete, teröristleri masum sivil gibi gösterdiği haberinde, devleti suçlamıştı.

Can Dündar, Özgür Gündem nöbetinde

Can Dündar, Özgür Gündem nöbetindeCan Dündar PKK'nın gazetesine sahip çıktı Can Dündar, Özgür Gündem nöbetindeÖzgür Gündem'in nöbetçi yayın yönetmenleri tutuklandı Can Dündar, Özgür Gündem nöbetindeÖzgür Gündem'in o manşeti hakkında soruşturmaCan Dündar, Özgür Gündem nöbetindePKK gazetesi katliamı kutladı Can Dündar, Özgür Gündem nöbetindeÖzgür Gündem'de çalışanların basın kartları iptal edildi