Beşir Derneği Her Gün 150 Kişiye İftar Veriyor

Beşir Derneği Afyonkarahisar Şubesi’nin kurduğu iftar çadırında her gün 150 kişiye iftar yemeği verildiği belirtildi.

Beşir Derneği Her Gün 150 Kişiye İftar Veriyor
Beşir Derneği’nin, Yoğurt Pazarı’nda bulunan dernek binası önünde kurulan çadırda her gün 150 kişi iftar yaparken, hem Afyon Belediyesi hem de Beşir Derneği’nin büyük takdir topladığı kaydedildi.

İftar çadırı önünde hem Afyonlulara hem de mültecilere iftar programı düzenlediklerini söyleyen Beşir Derneği İl Temsilcisi Şaban Korkmaz, “Mübarek Ramazan ayında elimizden geldiğinde herkese yardım etmeye çalışıyoruz. Afyonkarahisar Belediyesi ve Beşir Derneği bu yıl 2. kez birlikte iftar düzenliyor. Hem hemşehrilerimiz hem de mülteci kardeşlerimiz programlarımıza katılıyor. Ayrıca evinde sakat ya da özürlü bulunduğu için buraya gelemeyen 7 aileye iftar yemeklerini bizzat biz götürüyoruz. Belediye Başkanımız Burhanettin Çoban her zaman katkı sunmuştur. Bizlere yardımcı oluyor. Yine Semerkand Vakfı İl Temsilcimiz M. Emin Birliktir’te bu organizasyonları bizzat takip ediyor. Hem Başkan Çoban’a hem Vakıf Başkanı Birliktir’e minnettarız” dedi.

Derneğin hizmet için kurulduğuna dikkat çeken Korkmaz, “Kendisine yetemeyen, desteğe ve hizmete ihtiyacı olan, istismara açık hale gelmiş mahzun ve mahcup gönüllerin müjdeleyicisi ve onların hamisi olarak hiçbir ayrım yapmadan, paylaşmayı erdem haline getirmiş gönüller ile buluşturmak, Sosyal adalete ve kardeşliğe destek olmak, hayır işlerinin yaygınlaşması için gece gündüz dünyanın her yerinde insanlara hizmeti nimet bilmektir” ifadelerine yer verdi.
Kaynak: İHA