Arifiye Protokolü İftarda Buluştu
Arifiye’de bulunan kurum ve kuruluşların yöneticileri, AK Parti İlçe Başkanı Ethem Çınar ve İlçe Yönetimi, muhtarlar, okul müdürleri ve Belediye Meclis Üyeleri, Arifiye Belediye Başkanı İsmail Karakullukçu’nun, Arifiye Gölbaşı Park Altın Güneş Garden Tesislerinde verdiği iftar yemeğinde buluştu.

Arifiye Kent Meydanımızda yaptığımız kültürel ve sosyal etkinler, vatandaşımız tarafından büyük ilgi görüyor. Tüm bunlar, burada bulunan arkadaşlarımızın ortak çalışmasının ürünü. Birlik ve istişare ile, önceliklerin belirlenerek yatırımların doğru yönlendirilmesi, başarıyı getiriyor. Tüm bu çalışmalar, burada bulunan arkadaşlarımızın uyum içinde, birlik içinde, beraberlik içinde çalışmasının ürünü. Ben, davetimize icap ederek, bizleri onurlandıran siz değerli konuklarımıza teşekkür ediyor, Mübarek Ramazan ayınızı tebrik ediyor, en kalbi duygularımla sevgiyle, muhabbetle kalın diyorum” dedi.
İftar yemeği, İlçe Müftüsü Mehmet Uzunca tarafından yapılan yemek duası ve tüm Müslüman aleminin feraha ve kurtuluşa ermesi için yapılan dua ile son buldu.
