Kırşehir'de Her Akşam Bin Kişiye İftar

Kırşehir Belediye Başkanı Bahçeci, mahalle ve meydanlarda düzenlenen programlarla her akşam bin kişiye iftar verildiğini bildirdi.

Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, mahalle ve meydanlarda düzenlenen programlarla her akşam bin kişiye iftar verildiğini belirtti.

Belediye Başkanı Bahçeci, yaptığı yazılı açıklamada, mahalle iftarları kapsamında Yenice Mahallesi'nde iftar programı düzenlediklerini ifade ederek, muhtarlarla işbirliği yaptıklarını dile getirdi.

Ramazan ayı boyunca farklı mahallelerde iftar etkinlikleri gerçekleştirdiklerini vurgulayan Belediye Başkanı Bahçeci, Cacabey Meydanı'nda da iş adamlarının katkılarıyla iftar yemeği verildiğini aktardı.

Kırşehir'de her akşam yaklaşık bin kişiye iftar imkanı sunulduğunu ifade eden Bahçeci, şunları kaydetti:

'Belediye olarak Ramazan ayına özel, Ramazanın maneviyatını hissettirecek dolu dolu bir program hazırladık. Her yıl olduğu gibi bu yıl da toplumun bütün kesimlerini kucaklayan etkinlikler düzenliyoruz. Ziyaret programlarımız yapılıyor. Bunun yanı sıra hayırsever vatandaşlarımızın desteklediği ve belediyemizin organize ettiği iftarlarımız her gün Cacabey Meydanı’nda devam ediyor. Her akşam yaklaşık bin kişiye iftar veriyoruz. Ramazan iftarlarımız belirli mahallelerimizde de devam ediyor. Bugün de Yenice Mahallesindeyiz.'

Bahçeci, Ramazan ayının 15'inci gününde İslam Birliği Teşkilatı desteğiyle Dünya Yetimler Günü'nde yaklaşık 2 bin 500 kişinin katılımıyla Cacabey Meydanı'nda iftar programı düzenleyeceklerini kaydetti.
Kaynak: AA