Sincanlı Kadınlar Üretiyor
Sincanlı kadınlar bir yandan üretiyor, diğer yandan da el emeği ürünlerini satışa sunuyor. Sincan Belediyesinin öncülüğünde kurulan Üreten Hanımlar Pazarı, kadınların ekonomisine katkı sağlamaya devam ediyor. En çok talebi ise el örgüsü giysiler görüyor.

Kadınlara pozitif ayrımcılık konusunda örnek çalışmalara imza atan Sincan Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Tuna, kadınların, hem sosyal yaşamda hem de iş alanında etkin olmalarını istediklerini söyledi.
Başkan Tuna, "Üreten Hanımlar Pazarı ile hanım kardeşlerimizin ev ekonomilerine katkı sağlamasına imkan verdik. Kendi ayaklarının üzerinde duran bireyler haline geldiler. Sincan Belediyesi olarak her zaman üreten hanım kardeşlerimizin yanında olacağız" dedi.
Başkan Tuna, Sincanlı kadınların zabıta müdürlüğüne başvurması halinde, hiçbir ücret ödemeden tezgah sahibi olabileceğini sözlerine ekledi.
