Osmanlı Halk Pazarı açıldı

Başbakan Binali Yıldırım, Keçiören'de açılışını gerçekleştirdiği Osmanlı Halk Pazarı'nı dolaştı, esnafa yeni dükkanlarının hayırlı olmasını diledi.

Osmanlı Halk Pazarı açıldı
Osmanlı Halk Pazarı açıldı
Yıldırım, Keçiören ilçesinde 20 Aralık'ta elektrik kontağından çıkan yangın sonrası kullanılamaz hale gelen daha sonra Ankara Büyükşehir Belediyesince yeniden inşa edilen Osmanlı Halk Pazarı'nın açılışını gerçekleştirdi.

'ÜZÜLMEKLE GİDEN GERİ GELMİYOR'
Açılış töreninde konuşan Yıldırım, 'Ankara'nın, Keçirören'in göz bebeği Osmanlı Çarşısı, 20 Aralık 2015'te yandı, kül oldu. 253 esnafımız her şeyini bir anda kaybetti. Üzüldük ama üzülmekle giden geri gelmiyor. Bize düşen ne? Sosyal devlet olarak, milletinin yanında devlet olarak hemen gereğini yapmak.' ifadelerini kullandı.

Osmanlı Halk Pazarı açıldı

'İŞTE ANKARA'NIN BAŞKANI'
'İşte Ankara'nın başkanı, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanımız Melih Gökçek ve Ankara Ticaret Odası el ele verdiler, kısa sürede 5 ay gibi bir sürede yapılan, yanan, yok olan dükkanları tekrar yaptılar, hak sahiplerine teslim ettiler.' diyen Yıldırım, emeği geçenlere teşekkürlerini iletti.

Osmanlı Halk Pazarı açıldı

KEÇİÖREN METROSU MÜJDESİ
Ulaştırma Bakanlığı esnasında Ankara'dan bir gencin kendisine mesaj gönderdiğini belirten Yıldırım, 'Bir tweet atmış Aşkım diyor aşkımız Keçiören metrosu gibi olsun, hiç bitmesin. Sizin aşkınız bitmesin ama Keçiören metrosu bu yıl sonu bitiyor. Hayırlı uğurlu olsun. Ankara'nın kalbine Keçiören'den sevgili hemşehrilerimiz gidecekler' diye konuştu.

Osmanlı Halk Pazarı açıldı

Açılışın ardından beraberindekilerle Osmanlı Halk Pazarı'nı gezen Yıldırım, esnafla bir süre sohbet etti, yeni dükkanlarının hayırlı olması dileğinde bulundu.

Ziyaretinde Yıldırım'a, eşi Semiha Yıldırım, Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, Ankara Valisi Mehmet Kılıçlar, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Ankara Ticaret Odası (ATO) Başkanı Salih Bezci ile milletvekilleri de eşlik etti.

YENİ OSMANLI HALK PAZARI'NA YOĞUN İLGİ

Kaynak: AA