Önce Tanıştı Sonra Veda Etti

Edirne Valiliği görevine vekaleten atanan Dr. Mehmet Tekinarslan, il genel meclisine hem tanışma hem de veda ziyaretinde bulundu. Vali Tekinarslan, “20 gün de olsa Edirne’de Valilik yapmaktan gurur duydum, Edirne’yi çok sevdim” dedi.

Önce Tanıştı Sonra Veda Etti
Bir süre önce Edine Valiliği görevine vekaleten atanan Dr. Mehmet Tekinarslan, İl Genel meclisini ziyaret ederek, hem meclis üyeleriyle tanıştı, hem de yeni vali atanması nedeniyle veda etti.

Edirne eski Valisi Dursun Ali Şahin’in yaş haddinden emekli olmasından sonra vekil olarak görev yapan Beyazıt Tanç’tan görevi 19 gün önce vekaleten devralan İçişleri Bakanlığı eski Müsteşar Yardımcısı Dr. Mehmet Tekinarslan’ın yerine, Kars Valisi Günay Özdemir asaleten atandı.

Edirne Valiliği görevini 19 gündür yürüten Tekinarslan, bugün İl Genel meclisini ziyaret etti. Tekinarslan, ziyarette meclis üyeleriyle hem tanıştı, hem de görevini yeni atanan Vali Özdemir’e devretmeden önce meclis üyelerine veda etti.

Vali Tekinarslan, yaptığı konuşmada, 20 gün önce göreve başladığını belirterek, Edirne’yi çok sevdiğini, yeni atanan Vali’nin hayırlı olması temennisinde bulundu. “Benim için Edirne’de bir günlük valilik yapmak bile çok önemli bir görevdir” diyen Tekinarslan, görevi yerine getirmekten gurur duyduğunu söyledi.



Konuşmasının ardından hatıra fotoğrafı çektiren Edirne Valisi Mehmet Tekinarslan, meclis üyeleriyle tek tek vedalaşarak salondan ayrıldı.
Kaynak: İHA