Damperi açılan kamyon üst geçidi yıktı

Antalya'da Belediyeye ait kamyonun açık olan damperinin çarptığı yaya üst geçidi yıkıldı Kaza yol kenarındaki bir iş yerinin güvenlik kameralarına yansıdı.

Damperi açılan kamyon üst geçidi yıktı
Damperi açılan kamyon üst geçidi yıktı
Antalya'da seyir halindeki kamyonun açık damperi ahşap üst geçidi yıktı.

Muratpaşa ilçesinin Yüksekalan Mahallesi'nde Hüseyin Yılmaz'ın (44) kullandığı Muratpaşa Belediyesine ait 07 GNR 95 plakalı kamyonun açık damperi, seyir halindeyken Mevlana Yaya Üst Geçidi'ne çaptı. Çarpmanın etkisiyle ahşap üst geçit yıkıldı. Kazada üst geçidin altında bulunan büfe ile yol kenarındaki aydınlatma direkleri de zarar gördü.

Üst geçitte yaya bulunmaması nedeniyle kaza ucuz atlatıldı.

Damperi açılan kamyon üst geçidi yıktı

UZUN SÜRE TRAFİĞE KAPATILDI

Polis ekiplerinin yaptığı incelemenin ardından iş makineleri yardımıyla parçalara ayrılan üst geçit bölgeden taşındı. Belediye işçilerinin yolu temizlemesinin ardından uzun süre trafiğe kapalı kalan yol yeniden açıldı.

Damperi açılan kamyon üst geçidi yıktı

ÇARPMA ANI KAMERADA

Kamyon şoförü Yılmaz'ın polise verdiği ilk ifadede, üst geçide yaklaştığı sırada damperin kendiliğinden açıldığını iddia ettiği öğrenildi. Yılmaz, ifadesine başvurulmak üzere Muratpaşa İlçe Emniyet Müdürlüğüne götürüldü.

Bu arada kaza yol kenarındaki bir iş yerinin güvenlik kameraları tarafından kaydedildi. Görüntülerde açık olan damperin çarpmasıyla birlikte yıkılan üst geçidin aracın üzerine düştüğü ve durumu fark eden şoförün kamyonu durdurduğu görülüyor.