Bulanık Belediyesi'nden İftar Yemeği

Muş’un Bulanık Belediyesi, ilçedeki sivil toplum örgütleri, mahalle muhtarları, esnaf ve halka iftar yemeği verdi.

Bulanık Belediyesi'nden İftar Yemeği
HDP Muş Milletvekili Ahmet Yıldırım, Siirt Milletvekili Kadri Yıldırım, HDP Muş İl Eşbaşkanı Mansur Işık, DBP Muş İl Eşbaşkanı Hatice Şeker, Bulanık Belediye Başkan Vekili Arafat Kardağı, DBP Eşbaşkanı Kevser Topçu, Bulanık Esnaf ve Santkarlar Odası Başkanı Hanifi Koşuncu, Şoförler Odası Başkanı Bahattin Taşkıran, Esnafa ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatif Başkanı Yakup Kaya, mahalle muhtarları, belediye ve il meclis üyeleri, Bulanık esnafı ve halktan oluşan yaklaşık 350 kişi iftar yemeğine katıldı.

İftar programında HDP Muş Milletvekili Ahmet Yıldırım, Siirt Milletvekili Kadri Yıldırım, HDP Muş İl Eşbaşkanı Mansur Işık ve Bulanık Belediye Başkan Vekili Arafat Kardağı birer konuşma yaptılar. İftar yemeğinde bir konuşma yapan Bulanık Belediye Başkan Vekili Arafaat Kardağı, yoğun katılımlarından dolayı Bulanık halkına teşekkür ederek, Bulanık halkının ramazanlarını kutladı. Ramazan ayının Oratadoğu’ya ve ülkeye barış, kardeşlik ve özgürlük getirmesini dileyen Kardağı, "Ramazan ayının halkımızın birlik ve beraberliğine tüm insanlık için huzur ve manevi kazançlara vesile olmasını yüce Allah’tan dilerim. Bu Ramazan ayının barışa kardeşliğe vesile olmasını temenni ederim” dedi.

İftara katılanlar, Bulanık Belediye Başkan Vekili Arafat Kardağı’ya Bulanık halkına, esnafına vermiş olduğu önem ve katkılarından dolayı teşekkür ettiler.
Kaynak: İHA